Logo-RickyCorony.-wit.png

INFO

Ricky Corony
 

Op het podium transformeert Rick van der Kroon uit Overloon tot dé allround DJ voor jouw event: Ricky Corony! 

 

Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek!

Het repertoire van Ricky Corony?? Hij kent alle genres! Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

De carrière van Ricky Corony kende al een lange weg; clubs, partycentra en café’s heeft hij als residentie op zijn CV mogen schrijven en hij fungeert al jaren als dé

vaste huis-DJ van partyband PROOST! Het podium heeft hij dan ook met vele gedeeld, zoals o.a. The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, La Fuente, Memphis Maniacs en André Hazes.


Speciale wensen? Ricky Corony is ook te boeken voor een avondvullend programma, met of zonder techniek, licht, geluid & DJ booth. Voor allround-, feest- of dance evenementen is Ricky Corony dé allround DJ, exclusief te boeken bij Viking Entertainment.